Műanyagablak, bejárati ajtók, beltéri ajtók, tetőablakok, nyílászárók értékesítése és beépítése Vecsés

Ablakok, erkélyajtók – Műanyag nyílászárók értékesítése és beépítése Vecsés

 1. Decco 71: A Decco 71 profilrendszert minden olyan ablakgyártó számára ajánljuk, akinek a profil kitűnő tulajdonságai mellett a nyílászáró kedvező ára is fontos. A kiváló minőségű és ragyogóan fehér PVC-ből készült, pontosan megtervezett profilok nagyszerű hőtechnikai tulajdonságokkal bírnak. A tágas légkamrák lehetővé teszik a profil nagyobb stabilitását elősegítő merevítések alkalmazását. Minden ügyfélnek ajánljuk, aki értékeli a modern dizájnt és eleganciát.
 2. Decco 83: A Decco 83 profil extremális termikus paraméterekkel rendelkezik. A harmadik tömítésnek és a széles, meleg keretű ablaküveg paketteknek köszönhetően ez a profil párját ritkítja a piacon.
 3. Schüco Corona CT 70 AS: Az ütköző tömítéssel rendelkező Schüco Corona CT 70 AS műanyag ablakrendszer 5 kamrás technológián alapul.  A keskeny látszó szélesség a lehető legnagyobb bevilágító felület kialakítását teszi lehetővé, miközben jó hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik. A Schüco Corona CT 70 AS ablakrendszerek a legkülönbözőbb felhasználásra alkalmasak mind új építés, mind felújítási projektek terén. A széles tartozék-programjának hála, magas biztonsági rendszerrel is rendelkezik. Ehhez ugyanakkor egy magas rendszer szintű biztonság is társul a kiegészítők széles választékának köszönhetően.

 4. Schüco LivIng -Twin system: Egy rendszer = két tömítési változat (AS/MD): A Schüco LivIng műanyag ablakrendszer innovatív, 7-kamrás profilokból áll, amely ütközőtömítéses és középtömítéses változatban is rendelhető.  A középtömítés alkalmazásával elérhető a passzívház követelményszint, az ift Rosenheim intézet minősítése alapján. Az ütközőtömítéses megoldás is kiváló hőszigetelést biztosít keskeny látszó szélesség mellett. Mindkét változatban megegyezik a szárnyprofil, a kombinált rendszernek köszönhetően. 3-rétegű üvegezések beépítése is lehetséges a 24 mm-től 52 mm üvegvastagságig.

Ablakok, erkélyajtók – Alumínium nyílászárók értékesítése és beépítése Vecsés

 1. Schüco AWS 70 RL.HI: Formatervezett sorozat szögben letört külső kontúrokkal a vizuális hangsúly érdekében, fokozott hőszigetelő tulajdonságokkal, kompatibilis a Schüco AWS 70.HI standard rendszerrel, valamint kompatibilis a Schüco ADS ajtóprogrammal is.

Bejárati ajtók – Fém bejárati ajtó (fix méretek 95*205) értékesítése és beépítése Vecsés

 1. Koncept: A modern KONCEPT bejárati ajtó kollekció a megfizethető ár, a kiváló minőség és a modern kivitelezés nagyszerű kombinációja.
 2. Techno: Ipari-, háztartási- és melléképületekben való felhasználásra is tervezett több funkciós fém műszaki ajtók.

Beltéri ajtók – Borovi értékesítése és beépítése Vecsés

 1. CPL beltéri ajtók: Az egyedi CPL (Continuously Pressed Laminates) beltéri ajtókon a megerősitett nyomtatott réteg a dekor lemeznél tartósabb, karcállóbb felületet eredményez. Divatos, modern famintázatokkal rendelhető. Felár nélkül készítjük egyedi méretben az Ön igényei szerint.
 2. MDF beltéri ajtók: A fehér vagy színesre festett ajtók kedvelőinek. A kiváló felületi minőségű MDF ajtók egyedi méretben rendelhetők a RAL skála bármely színében.
 3. Dekor beltéri ajtók: A dekorfóliával burkolt ajtók költséghatékony megoldást kínálnak. Nyomtatott mintázatuk élethűen jeleníti meg fa erezetét. Akár egyedi méretben is készülhet!

 4. Kiegészítők:
 • Felülvilágító: A felülvilágító az adott helyiséget plusz fényforráshoz juttatja az ajtó kiegészítésével.
 • Furatolt betét: Régóta alkalmazott és bevált ajtólap merevítési típus.

 • Küszöbök (CPL vagy automata): A CPL küszöb az ajtó szélességével megegyező, CPL borítással, 2mm-es ABS élzárással készült hasáb, ami elválasztja egymástól az ajtó által határolt két helyiség padlóburkolatait. A küszöbre rácsukódó ajtó jobb záródást eredményez, mint az egybefüggő padló felett záródó ajtó. A CPL küszöbök hosszméretet illetően túlméretes kivitelben kerülnek átadásra. A hosszméretre vágás a beépítő feladata.

 • Nyíláskeret: A nyíláskeret esztétikus megoldás lehet olyan falnyílások burkolására ahová eredetileg nem terveztek ajtót beépíteni. A nyíláskeret valójában egy pánt és gumitömítés nélküli átfogó tok. Alkalmazásával teljes összhangot lehet elérni mivel a szabad falnyílás megjelenésében tökéletesen illeszkedni fog az ajtókkal beépített nyílásokhoz.

 • Szellőzőrács: Az alumínium anyagú szellőzőrácsok: fehér, aluminium, bronz, és arany színekben rendelhetők, esztétikus kivitelűek, kiválóan illeszkednek az ajtóinkhoz. A szellőzőrács mérete: 400 x 60 mm

Beltéri ajtók – Herdoor értékesítése és beépítése Vecsés

 1. Herdoor: Minden egyes ajtót megadott méretre és modelltípusra gyártunk. Méretválasztékunknak sem nyílásméretben, sem falvastagságban nincsenek korlátai.

Beltéri ajtók – Stan-doors értékesítése és beépítése Vecsés

 1. Stan-doors:
 • A «Kolori» kollekció diszkrét kialakítású, olcsóbb árkategóriájú beltéri ajtók. A teleajtó univerzális kialakítása miatt alkalmas minden típusú helyiségbe történő beépítésre.
 • A «Nostra» kollekció kialakításánál a fő szempont a határozott szimmetria, az egyenes vonalak és a dekor finom visszafogottsága volt.

Tetősík ablakok értékesítése és beépítése Vecsés

 1. Optilight termékek: Az OptiLight új szereplő a tetősík ablakok piacán, kiváló minőségű termékeket kínál elérhető áron.
 2. Velux termékek: Esztétikus, tartós fafelületű tetőtéri ablak. Vetemedésmentes szerkezetével tökéletes záródást biztosít.

 

Szolgáltatásaink:

Szaktanácsadás

Megrendelőink, vásárlóink elégedettsége jelenti számunkra a sikert. Szakképzett munkatársaink segítik Önt szakszerű tanácsadással, akár alternatív lehetőségekkel.

Ajánlatkészítés

Az árajánlatot az Ön igényeihez mérve legoptimálisabban készítjük el. Az ajánlat igény szerint több lehetőséget is tartalmazhat, például az eredeti elgondoláshoz képest több vagy kevesebb réteg üveggel, vagy más márkájú profillal, stb.

Felmérés

Budapest területén ingyenesen, azon kívül pedig kiszállási díjat számolunk fel a távolságtól függően.

Beépítés

A beépítést szakértő kollégáink, megfelelő gyakorlattal ,kiváló gépparkkal, nagy hozzáértéssel végzik.

Bontás

A bontás munkadíja tartalmazza a hulladék elszállítását is, valamint a helyszínen férfiasan feltakarítunk magunk után.

Visszajavítást vállalunk

A beépítést követően a sérült falat, nyílást felár ellenében igény esetén visszajavítjuk. Színre festést nem vállalunk.

Elérhetőségeink: 

Üzletünk új címe:

1182 Budapest, Királyhágó út 84.

Mobil: +3670 318 0470

E-mail cím: info@ezablak.hu

Nyitva tartás 

Hétfő – Péntek: 09:00 – 16:00-ig