• Bemutató terem: Szeretettel várjuk az érdeklődöket akik élőben is szeretik látni amit megvásárolnak. Kiállító termünkben számos nyílászárót és kiegészítőit mutatunk be.
  • Megrendelőink részére, kollégáink teljes körű tájékoztatás tudnak adni a Lakás felújítási támogatásról és a kedvezményes (3%-os) hitel részleteiről és feltételeiről. Ráadásul segítenek a papírok kitöltésében is!
  • Beépítés visszajavítással. Cégünk nem csak beinstallálja a megvásárolt nyílászárókat, hanem szakszerűen vissza is javítja a bontás nyomait, hogy a végeredmény teljesen esztétikus legyen. Így ügyfeleinknek nem kell utánunk több különböző szakembert is hívnia az utómunkálatokhoz.
  • A munkálatok után feltakarítunk! Biztosan Ön is tudja, hogy a bontási munkákat követően olyan finom por keletkezik és telepedik le a padlózatra, (még annak ellenére is, hogy lefóliázunk mindent) amelyet nem tud Ön feltakarítani saját otthoni eszközeivel. Egy háztartási porszívó egy ilyen takarítással veszít élettartamából akár végleg meghibásodhat. Mi erre alkalmas ipari pórszívóval feltakarítjuk azokat a szennyeződéseket amelyeket otthoni eszközök nem bírnának. Már csak egy gyors felmosás kell utána és máris visszaáll az eredeti állapot.

Szaktanácsadás

Megrendelőink, vásárlóink elégedettsége jelenti számunkra a sikert. Szakképzett munkatársaink segítik Önt szakszerű tanácsadással, akár alternatív lehetőségekkel.

Ajánlatkészítés

Az árajánlatot az Ön igényeihez mérve legoptimálisabban készítjük el. Az ajánlat igény szerint több lehetőséget is tartalmazhat, például az eredeti elgondoláshoz képest több vagy kevesebb réteg üveggel, vagy más márkájú profillal, stb.

Felmérés

Ajánlat készítéséhez elengedőek az Ön által megadott méretek is. A végleges ajánlat készítéséhez helyszíni felmérést végzünk.

Beépítés

A beépítést szakértő kollégáink, megfelelő gyakorlattal ,kiváló gépparkkal, nagy hozzáértéssel végzik.

Bontás

A bontás munkadíja tartalmazza a hulladék elszállítását is, valamint a helyszínen férfiasan feltakarítunk magunk után.

Visszajavítást vállalunk

A beépítést követően a sérült falat, nyílást felár ellenében igény esetén visszajavítjuk. Színre festést nem vállalunk.