Vásároljon állami támogatással!

A támogatásról röviden:

A felújítási költség összegének felét lehet visszaigényleni, maximum 3 millióig. Tehát 6 millió összegű felújítás esetén 3 visszaigényelhető.

Egy átlagos családi házban 8-20 db ablak, egy bejárai ajtó, egy terasz ajtó, és 5-10 beltéri ajtó található. Árainkkal egy nagyobb ház nyílászárói is kicserélhetőek az állami támogatás keretein belül, beépítéssel és visszajavítással együtt!

Az általunk kiállított számla, szerződés, igazolás mindenben megfelel a támogatáshoz előírtaknak.

Szakértő kollégánk örömmel ad részletes tájékoztatást az állami támogatásról, valamint az előzetesen felvehető támogatott 3%-os hitelről is. Megrendelőink részére pedig segítséget nyújtunk a papírok kitöltésében, és a hiteligénylésben is, amennyiben azt kérik.

2021.január 1-től 2022. december 31-ig vehető igénybe az állami lakásfelújítási támogatás. Általánosságban ezt a támogatást legalább egy, 25 évnél fiatalabb gyermeket nevelő(k) igényelhetik. Több feltételnek kell megfelelnie mind az igénylőnek, mind az ingatlannak, hogy jogosult lehessen a támogatásra. A támogatás mértéke maximum 3 millió forint lehet, amit egy vagy több számlával és szerződéssel kell igazolni. Fontos tudni, hogy a támogatás végösszegében az anyagköltség és vállalkozói díj 50-50% lehet. A támogatási összeg igénylését az utolsó számla kifizetését követően 60 napon belül lehet benyújtani, amit 30 napon belül bírálnak el.

A Magyar Közlönyben megjelent lakásfelújítái program részleteit az alábbi linkeken olvashatja:

link: A támogatásról a Bank360 oldalon

link: A támogatásról a Hitlnet.hu oldalon

link: Szükséges dokumentumok listája a Bankmonitor oldalán

link: Magyar Közlöny 259. száma

További információkért forduljon hozzánk bizalommal!
Személyesen bemutatótermünkben segítünk a papírok kitöltésében és a hitelügyintézésben.

Mobil: +36 70 318 0470
E-mail cím: info@ezablak.hu

Üzletünk új címe: 1182 Budapest, Királyhágó út 84.
Nyitva tartás: H-CS: 09:00 – 17:00-ig P: 09:00 – 14:00-ig