Redőny / szúnyogháló videók

RM Plusz felsőtokos redőnyrendszer


Az R-M Plus illesztő profiljai lehetővé teszik a forgalomban levő nyílászárókhoz való precíz problémamentes rögzítését – szerelhetősége lehetséges belülről, szemből ill. alulról. Alsó szerelő nyílás kialakítása lehetővé teszi a 80 mm-es ablakprofilra való szerelhetőséget. R-M Plus ráépített rendszerünk raktárkészletünkről rendelhető fehér és fóliázott / mahagóni, aranytölgy, dió / színekben egyaránt.

Hogyan készül a RM Plusz felsőtokos redőnyrendszer


Ismerkedjen meg a RM Plusz redönyrendszer gyártási folyamatával, a müanyag granulátumtól a kész redőnyig.

Racsnis szúnyogháló rendszer


Az R-M Logisztika Kft. bemutatja a forradalmian új, piacvezető, kétrészes tokkal szerelhető mobil szúnyogháló rendszerét. A kétrészes tokhoz kiválóan illeszkedő alumíniumból készült tokvégek festhetőek bármilyen színre. Rögzítésükről 3 pár csavar gondoskodik. A bordáscsőre tekert hálóink mindkét oldalon hegesztett kivitelben kaphatók, ezzel bíztosítjuk a kiváló és hosszantartó minőséget. A kényelmesen és egyszerűen alkalmazható mobil szettünket kiegészítheti egy úgynevezett fékrendszerrel ami gyakorlatilag visszacsapásgátlóként működik.

Akasztó rendszerek


Fix akasztás
Az alsó akasztó profil használatával tökéletes záródás érhető el. Működtetése gyors és egyszerű. Hosszú élettartam érhető el a műanyag alkatrészek mellőzésével.

Új fix akasztás
Kihagyható az alsó akasztó profil, ezzel téve rugalmassá a záródási magasság állíthatóságát. Szerelése roppant egyszeű, a minőségi PVC alkatrészek hosszú élettartamot biztosítanak.

Klick-Klack rendszer
Német mintára kifejlesztett elegáns és egyszeű akasztási tehnika. Autómata záró és nyitó szerkezet gondoskodik a precíz működtetésről.

RM-Plusz fix akasztó rendszer


Az új megoldás lényege, hogy az alsó akasztót kis műanyag konzolok segítségével közvetlenűl az ablakprofilra tudjuk rögzíteni, amely ezáltal tökéletesen illeszkedik és rendkívűl esztétikus.

Az megújúlt és újratervezett hálóakasztó és alsó akasztó párossal most kivülről befele történik az akasztás, amit megkönnyít a hálóakasztó végére szerelhető végelem.

Az újratervezett fogantyúk könnyen illeszkednek a hálóakasztóba, stabil fogást biztosítva és kiemelve a rendszer esztétikáját.

10 x 37-es egypályás tólóajtó rendszer


A 10 x 37-es tolóajtó rendszereink elérhetőek Fehér és sötétbarna festett alapszínekben valamint a Renolit kültéri fóliák alábbi árnyalataiban : Aranytölgy, Dió, Mahagóni, Mocsári tölgy, Sötét tölgy, Oregon és Antracit.

12 x 27mm-es nyílókeretes rovarháló ajtórendszer


A 12 x 27mm-es nyílókeretes ajtó egy nagyon kedvelt és esztétikus védelem a rovarok és szúnyogok ellen amely elérhető fémből fehér és sötétbarna festett alapszínekben valamint a Renolit kültéri fóliák különböző árnyalataiban.

23x45mm-es íves profilból készült nyílóajtó rendszer


A nyílóajtós szúnyogháló az egyik legkeresettebb szúnyogháló típus, amelyet leginkább bejárati és duplaszárnyú ajtóknál alkalmazunk.

A szúnyogháló kerete zsanérok segítségével van a nyílászáróhoz rögzítve.

A zsanérok maguktól biztosítják a szúnyogháló azonnali visszazáródását.

A 11 x 26mm – es profilból készült fixkeretes rovarháló rendszer


Amennyiben nem alkalmazunk gérbevágást, a méretre vágott fixkeret profilokba behelyezzük a külső sarokelemeket és összeállítjuk a keretet.

A szerelés roppant egyszerű, az ablakra rögzítjük a négy darab körmágnest és ezek segítségével rögzítjük a rovarhálót ablakunkra.